top of page
Kopia av Volunteers%2520Collecting%2520T

OM THIS WAY

Nedskräpning är  en av vår tids största utmaningar. Bara i Sverige slängs det årligen en miljard cigarettfimpar på marken enligt Håll Sverige Rent. En enda fimp förorenar i sin tur två liter grundvatten. Då kan vi bara tänka oss hur många liter rent vatten världen över som bli otjänligt, bara på grund av att människor inte tänker sig för.

Det är där vi kommer in i bilden! Vi hjälper organisationer och kommuner att påminna våra invånare att tänka sig för och ge dem en knuff i rätt riktning. Att plocka skräp med SKRÄPIS är en bra start. Ska vi börja?

Stefan-This-Way-products_edited.jpg

STEFAN ARVIDSSON | VD

"Jag har med min bakgrund som VD inom miljö & byggbranschen skapat ett förtroende hos kommuner och företag att leverera smarta lösningar på svåra frågor. Min samlade erfarenhet säger att beteendedesignade produkter och koncept är ett måste för att lösa dagens och framtidens utmaningar i en allt mer tätbefolkad värld. 


Med produkter som visar vägen kan vi göra skillnad!"

stefan@thiswayproducts.se

+46 70-048 56 37‬

Untitled

JONNY ANDERSSON | MARKNADSCHEF

”Jag har rötterna i upplevelseindustrin och har jag lärt mig att man får fram mer genom att säga mindre. Det vill säga; Vill vi lösa morgondagens problem med nedskräpning måste vi vara tydlig i vår kommunikation om vad vi önskar att våra medmänniskor ska göra.

 

Det ska vara lätt att göra rätt. 
Och lite kul förstås.”

+46 (0)739 03 54 97 
jonny@thiswayproducts.se

bottom of page